Yökerho

Tullikamarin Klubi muuttuu keikkojen jälkeen yökerhoksi; keskiviikosta lauantaihin noin puolesta yöstä eteenpäin Klubilla viihdyttävät kaupungin kovimmat DJ:t, VJ:t ja vierailijat. Vilvoittelua suo koko talon mittainen tunnelmallinen länsiterassi, joka on auki myös öisin. Klubilla järjestetään säännöllisesti huippusuosittuja teemaklubeja:

Hang The DJ
Hang The DJ on vuodesta 2006 Tullikamarin Klubilla pyörinyt indieen, elektroniseen musiikkiin ja räppiin keskittyvä klubi. ”Hänkkäreiden” vakituisten kasvojen Antti H:n ja Samin lisäksi klubilla vierailevat säännöllisesti Suomen kovimmat deejiit. HTDJ-illoissa tärkeintä on hyvä musiikki ja loistavat bileet!

Lasermehu
Vuodesta 2015 toimineen Lasermehun resepti on yksinkertaisesti: viimeisin klubimusa, tekno ja indiedance samassa paketissa. Ikuisen mehun lähde pulppuaa nykyisessä kodissaan Tullikamarin Klubilla kiihkeämpänä kuin koskaan! Kopissa riehakkaat Rony Rex ja Rico Tubbs.

Big Pop
Suomen pitkäikäisin indiepop-disko on DJ Rikun mukaan kuin musiikillinen lego jalkapohjassa. Illoissa kuullaan aina tuoreimmat indiehitit parhaita klassikkoja unohtamatta. Big Popista on vuosien saatossa muodostunut tamperelainen juhlainstituutio, jossa hauskanpito kaataa genreaitoja! Big Popin residentti-dj:t ovat Sami ja Riku.

Unapologetic
Tässä illassa soitetaan härskeimmin tanssittavat biisit! Rnb, rap, pop ja disco ovat DJ Sara-Maarian valikoiman ytimessä. Lisäksi nähdään ohjelmaa vaihtuvien teemojen mukaisesti: lip sync battlea, twerkkausta, danceokea ja underground dragia! Bileiden juontajat Javiera ja Vappu pitävät huolen, että tunnelma on katossa koko illan. Unapologetic noudattaa turvallisemman tilan periaatteita.

Katso aikataulut ja muut lisätiedot ohjelmakalenterista!

Tullikamarin Klubin tummat tunnit
Kuva Sakari Karipuro

Rento Klubi tarjoaa etuja myös yössä:

  • Tampereen matkakortilla eli Nysse-kortilla ilmainen sisäänpääsy yökerhoon keikkojen jälkeen keskiviikosta perjantaihin (voimassa vuoden 2021 loppuun, ei erikoisillat kuten Lasermehu tai Big Pop)
  • Opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy keikkojen jälkeen keskiviikosta perjantaihin ja muun muassa alennuksia juomista joka päivä! Katso kaikki opiskelijaedut tästä

 

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET:
Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Kunnioita itsemääräämisoikeutta. Älä koske toista kysymättä lupaa. Muista, ettet voi tietää toisen rajoja kysymättä niitä. Pyydä tilaa myös itsellesi tarvittaessa.
Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketään puheillasi, käytökselläsi tai teoillasi. Pitäydy ulkonäön arvostelusta, juoruilusta ja stereotypioiden ylläpitämisestä.
Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen. Älä tee oletuksia kenenkään seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, etnisyydestä, uskonnosta, arvoista, sosioekonomisesta taustasta tai terveydestä.
Anna tilaa. Pyri huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Älä jyrää muiden mielipiteitä ja anna puheenvuoro. Kunnioita myös toisten yksityisyyttä ja käsittele arkoja aiheita kunnioittavasti.
Mikäli todistat häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, puutu tilanteeseen. Asiasta voi ilmoittaa henkilökunnallemme.
Kuuntele ja opi. Ota vastaan uudet aiheet, henkilöt ja näkökulmat ennakkoluulottomasti. Suhtaudu jokaiseen vastaantulevaan asiaan ja tilanteeseen mahdollisuutena oppia uutta ja kehittyä.
Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita.