Ravintola

Lounas

Buffet-lounas 10,90 €, salaatti & keitto 9,50 €. 

Klubi tarjoilee buffet-lounasta arkisin kello 10.30–14. Lounas sisältää monipuolisen salaattipöydän, lämpimän pääruuan ja meillä leivotun leivän & levitteet. Jälkiruokana tarjolla kahvi tai tee pienen makean kera. Ruokalistalla on aina myös keittolounas sekä vegaaninen vaihtoehto lounastajille.

Klubin lounaalla käy maksuvälineenä myös Ticket Lounas, Smartum Lounaspassi, Eazybreak ja E-Passi. Suurempiin ryhmiin varaudumme mielellämme etukäteen; janne (a) brocco.fi.

Klubin lounas, kuvan ottanut Laura Vanzo
Kuva Laura Vanzo/Visit Tampere

 

Lounaslista

Tullikamarin Brunssi

Tullikamarin Klubilla nautitaan maukkaasta sekä yllätyksellisestä brunssista joka toinen lauantai osin tapahtumallisten teemojen siivittämänä, tietenkin myös lounaan tavoin vegaaniset vaihtoehdot huomioiden.

Maistuvien eväiden lisäksi tarjolla saattaa olla vaikkapa lempeän letkeää DJ-musiikkia ja joskus myös yllätyksellistä lavaohjelmaa. Tervetuloa nauttimaan Klubin lauantaifiiliksestä maukkaan brunssin sekä kuohahtelevien juomien parissa.
Brunssien ajankohdat ja lisätiedot löytyvät ohjelmakalenterista.

Tullikamarin juhlat, kuvan ottanut Laura Vanzo
Kuva Laura Vanzo/Visit Tampere

 

Tullikamarin terassit

Kesäksi 2021 Tullikamarin aukiolle nousi upea, kahteen tasoon kohoava eteläterassi, joka tarjosi laajalla olutvalikoimallaan sekä terassin keittiön herkuilla elämyksiä syyskuulle saakka. Eteläterassin keittiöstä Brocco Catering tarjoili maistuvia herkkuja pieneen sekä isompaankin nälkään. Listalta löytyi erilaisia raikkaita salaatteja, maistuvia burgereita sekä Broccon omaa mehevää frittikanaa, tietenkin eri ruokavaliot huomioiden. Eteläterassin keittiö on suljettu tältä kesältä, avaamme jälleen keväällä 2022. 

Tullikamarin perinteinen länsiterassi rautatieaseman puolella ja sään salliessa erityisesti lounastajien suosiossa oleva pohjoisterassi Klubin kyljessä ovat avoinna Klubin aukioloaikojen mukaisesti.

Tunnelmallinen länsiterassimme on avoinna myös iltaisin ja öisin, Klubin aukioloaikojen mukaisesti.

 

Catering

Kun pitopalvelua tai cateringia tarvitaan, ei ole olemassa kahta samanlaista tilaisuutta. Hyvän pitopalvelun täytyy silti ymmärtää ne elementit, joista parhaat ruokakokemukset syntyvät. Tilanteeseen sopiva kattaus, ilmapiirin mukainen palvelu, erityistoiveet – ja ennen kaikkea hyvistä raaka-aineista tehty maistuva, muistettava ruoka kruunaavat tapahtuman.

Tarjoamme uuden ajan pitopalvelua joka tilanteeseen: kuvauspaikka-cateringistä yritysjuhliin ja kokouksista pikkujouluihin. Tuotamme laadukkaat tarjoilut kaiken kokoisiin ja luonteisiin tapahtumiin Tullikamarin Pakkahuoneella, Klubilla ja myös terasseilla. Me kuuntelemme, kehitämme ja ratkaisemme – ota yhteyttä, niin toteutetaan jotain ikimuistoista.

Brocco Catering, Janne Salonen, janne (a) brocco.fi